Kabeh Kategori

Lvhe Crita

PERLINDUNGAN LINGKUNGAN Ndadekake urip luwih apik......Zhejiang Lvhe Ecological Technology Co., Ltd spesialisasi ing riset, lan manufaktur bahan biodegradable pati jagung lan produk sing gegandhengan kanggo rong puluh taun utawa luwih. Dadi salah sawijining pabrik paling gedhe kanthi macem-macem produk biodegradable tepung jagung, Zhejiang Lvhe Ecological Technology Co., Ltd duwe pengalaman sing akeh, tim profesional lan layanan sing dipercaya kanggo ngasilake produk biodegradable sing bisa digunakake. Kita melu ngrumusake standar produk degradasi Cina. Sumber produk kita adhedhasar pati tanduran, bio-serat lan bio-resin etc, iki polimer dhuwur alam, kang digawe menyang bio-based bahan biodegradable lan produk kanggo ngganti plastik conventional. Kabeh produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional lan dihargai banget ing macem-macem pasar ing saindenging jagad. Produk ramah lingkungan iki minangka pilihan kanggo tren sing dikembangake ijo. Produk utama kami: kothak nedha awan tepung jagung, sendok garpu, mangkok, cangkir, jerami, piring, sisir, sikat, penyangga sepatu lan liya-liyane. Luwih rinci
Babagan Lvhe
Babagan Lvhe
Babagan Lvhe

Napa Pilih kita

Napa Pilih kita
  • Perlindungan Lingkungan Ijo Perlindungan Lingkungan Ijo
    Perlindungan Lingkungan Ijo

    Kita melu ing ngrumusake standar produk degradasi Cina. Sumber produk kita adhedhasar pati tanduran, bio-serat lan bio-resin etc, iki polimer dhuwur alam, kang digawe menyang bio-based bahan biodegradable lan produk kanggo ngganti plastik conventional.

  • Layanan Profesional 24 Jam Layanan Profesional 24 Jam
    Layanan Profesional 24 Jam

    Dadi salah sawijining pabrik paling gedhe kanthi macem-macem produk biodegradable pati jagung, Zhejiang Lvhe Ecological Technology Co., Ltd duwe pengalaman sing akeh, tim profesional lan layanan sing dipercaya kanggo ngasilake produk biodegradable sing bisa digunakake.

  • 20+ taun Pengalaman 20+ taun Pengalaman
    20+ taun Pengalaman

    Zhejiang Lvhe Ecological Technology Co., Ltd spesialisasi ing riset, lan manufaktur bahan biodegradable pati jagung lan produk sing gegandhengan kanggo rong puluh taun utawa luwih.

  • Assurance Quality Assurance Quality
    Assurance Quality

    Kabeh produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional lan dihargai banget ing macem-macem pasar ing saindenging jagad. Produk ramah lingkungan iki minangka pilihan kanggo tren sing dikembangake ijo

Produk Panas Kami

Butiran Tepung Jagung Berbasis Bio
Butiran Tepung Jagung Berbasis Bio

Bahan Biodegradable Berbasis Tepung Jagung Ramah Lingkungan kanggo Molding Injeksi

Mangerteni liyane

Aplikasi Aplikasi

News Latest

Mangerteni liyane
Kategori utama
Kategori utama

Kategori utama: bahan mentah biodegradable, peralatan makan sekali pakai, cutlrty sekali pakai, panggunaan hotel sekali pakai, paket industri... 

Read More